У Києві в одному з районів міста відбувся демонтаж незаконного торгового кіоску. Про те власник цього кіоску вирішив втрутитися в демонтаж та найняв кілька кремезних охоронців.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У четвер, 27 лютого в Києві на Дарниці, неподалік від метро відбувався демонтаж МАФу. По словах місцевих жителів цей кіоск був встановлений тут незаконно.

Сутичка через кіоск, скріншот із відео


Проте власник МАФу підготувався до демонтажу кіоску. Відомо, що він найняв кілька чоловіків спортивної тілобудови для охорони "генделя". На місце пригоди прибуло кілька нарядів правоохоронців.

Сутичка через кіоск, скріншот із відео


Поліцейські втрутилися в суперечку та затримали кілька агресивних чоловіків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На Дарниці, неподалік із метро, 27.02.2020 відбувався демонтаж МАФу. Місцеві кажуть, що по суті, це був «протизаконний ганделик». Власник МАФу знав про демонтаж, а тому підготувався. Ні, не зробив дозвільні документи, а просто найняв чоловіків спортивної тілобудови для охорони «генделя». У ситуація втрутилося декілька нарядів поліції. І навіть парочку найагресивніших чоловіків затримали.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 27 februari 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що в Києві красуня в чорному обчистила Нову пошту, підфарбовуючи губки - відео.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.ua писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.