В Києві на Борщагівці спалахнула пожежа у квартирі – житло на п'ятому поверсі будинку підпалили. У Мережі вже з'явилося відео з місця НП, що сталася на Біличах в Святошинському районі Києва.

Як повідомляє джерело, все сталося пізно вночі 26 лютого на вулиці Петра Курінного, 5. Вогонь охопив 20 "квадратів" квартири і повністю знищив одну з її кімнат. На місце одразу приїхали рятувальники – з пожежею вони покінчили близько 01:35.

Як розповів один з мешканців цієї квартири, то він ділив квадратні метри зі своїм знайомим, підпалив квартиру саме його сусід. Після зробленого чоловік втік у невідомому напрямку. Інші мешканці будинку кажуть, що втікач любить випити і влаштувати конфлікти на порожньому місці, – його розшукують.

згоріла квартира, скріншот з відео
згоріла квартира, скріншот з відео
згоріла квартира, скрін з відео

пожежна машина, скріншот з відео
пожежна машина, скріншот з відео
рятувальники, скрін з відео

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Рятувальники ліквідували пожежу. Місцезнаходження можливого палія та інші подробиці події встановлює поліція. Загальна площа пожежі склала близько 20 квадратних метрів.На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих.

Нагадаємо, раніше У Києві язики полум'я охопили Троєщину, чорний дим видно за кілометри

Як повідомляє портал «Знай.ua» Три киянина згоріли живцем в каналізації

Також «Знай.ua» писав, що У Києві на ВДНГ спалахнув ресторан, все в диму, - відео з "чистилища"