У Києві помітили двійника славетного козака Гаврилюка, який працює таксистом.

Про це повідомила користувачка фейсбуку, яка вирішила скористатися послугами таксі.

Так, жінка розповіла, що викликала таксі і виявила, що водій дуже схожий на козака Гаврилюка. Жінка зазначила, що розмовляв чоловік українською мовою, їхав "ввічливо". Пізніше киянка дізналася, що таксиста звати Михайло. Але водій розповів, що незважаючи на неймовірну схожість Гаврилюком не є.

Скріншот поста Алли Желізняк


Варто нагадати, що прославився Козак Гаврилюк, він же Михайло Гаврилюк після опублікування відео його затримання працівниками спецпідрозділу "Ягуар" 22 січня 2014 року. На цьому відео Гаврилюк був абсолютно без одягу.

За версією учасників майдану, Гаврилюк таким чином був підданий тортурам. За версією правоохоронців, він облив себе горючою рідиною, тому у нього відібрали одяг. Після цього випадку Михайло Гаврилюк став відомою особистістю.

Нагадуємо, що колишній народний депутат Михайло Гаврилюк, відомий також як козак Гаврилюк, побудував трьох поверховий будинок недалеко від озера та водоспаду в Івано-Франківській області.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Путіна зробили "реверанс" Зеленському світ на Донбасі, формула Штайнмайера і інші "обіцянки" Лаврова.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.