У Києві скоєно зухвале пограбування - озброєний чоловік виніс касу відділення «Нової пошти». Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, напад скоєно на відділення компанії, розташоване за адресою вулиця Ярослава Гашека, 8а, пізно ввечері, близько 21:00. В цей час відділення вже закривалося.

Невідомий у камуфляжній формі та аптечній марлевій пов'язці на обличчі пригрозив персоналу пошти пістолетом і зажадав віддати всю готівку з каси.

В результаті він заволодів сумою в десяток тисяч гривень. Наразі злочинця розшукує поліція.

Увага! #Розшук! Близько 21:00 у відділення Нової Пошти, що на Гашека, 8А, вбіг злочинець, який під погрозою предмета, схожого на пістолет, забрав близько 10 тисяч гривень. Наразі проводяться оперативні заходи, спрямовані на розшук та затримання цієї особи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 26 februari 2020

В коментарях кияни відзначають, що відділення поліції знаходиться в сотні метрів від місця злочину. Крім того, вони звернули увагу на співробітника пошти, який з незворушним виглядом стоїть з коробкою в руках осторонь того, що відбувається.

«А чувак праворуч стоїть на морозі з коробкою. Тепер я за свою посилку спокійний!», - пише один з коментаторів.

«З кожним днем все веселіше…», - наголошують коментатори.

Нагадуємо, що в Києві красуня в чорному обчистила Нову пошту, підфарбовуючи губки - відео.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.ua писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.