У Києві на Борщагівці було знайдено тіло чоловіка із 14 ножовими пораненнями. Правоохоронці з'ясували, що до цього може бути причетний чоловік з Криму.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так у Києві знайшли тіло чоловіка. Правоохоронці виявили на тіло померлого численні колото-різані рани, серед яких у спину, серце, шию та живіт.

Чистяков Антон


В ході оперативно-розшукових заходів було виявлено, що до вбивства може бути причетний уродженець Криму, мешканець Києва - Чистяков Антон Олександрович, 1991 року народження. Київський суд вже виніс дозвіл на затримання, однак затримати і розшукати поки не можуть.

Якщо ви знаєте щось про місцеперебування цього чоловіка, то повідомте про це на лінію 102. Правоохоронці гарантують анонімність інформатору. Важлива будь-яка інформація про місце знаходження злочинця, адже ця людина небезпечна для соціуму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.