У п'ятницю, 28 лютого, в Києві цілий день буде хмарно, і рідкісні сонячні промені, що пробиваються крізь хмари, не виправлять ситуацію. При цьому дощу не буде, обіцяють на сайті Sinoptik.

Температура повітря в столиці в цей день підніметься до 6 градусів вище нуля, а вночі можливий невеликий заморозок до 1 градуса морозу.

Невимовно теплим день 28 лютого у Києві був у 1998 році, тоді прогрілося до 14,1 градуси тепла. А найхолоднішим – у 1928 році, тоді вдарив мороз до 20 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 28 лютого, Укргідрометцентр

Якщо вірити народним прогнозом погоди, 28 лютого вшановується апостол Іван. Вважалося, що якщо до цього часу сніг починав активно танути, то належить хороший сінокіс. Крім того, наші предки помічали, що погода 28 лютого вказує на те, якою буде майбутня осінь. Якщо в цей день похмуро і дощитиме, то початок осені буде таким же.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У не високосний рік 28 лютого – останній день зими. Говорили, що зима бореться з вічною, і по тому, яка в цей день погода, можна сказати, хто вийшов переможцем з цієї боротьби. Якщо теплішало і виходило сонечко, то говорили, що потрібно чекати теплої, сонячної весни. Якщо починався снігопад, то готувались до затяжної і пізньої весни із зимою.

Як повідомляв Знай.ua якщо вам раніше не вистачало вихідних, то можете не сподіватися на поліпшення. В Україні збираються змінити трудове законодавство і таким чином позбавити людей законного (в даний момент) вихідного.

Також Знай.ua писав, скоро відбудеться автоматична індексація виплат. Багато пенсіонерsd можуть отримати надбавку, ось тільки ще більше людей її втратять. Мінсоцполітики вже розповіли, кому не пощастить в цей раз.

Нагадаємо, після всіх подій, пов'язаних з коронавірусом, українцям пропонують пройти онлайн-тест для визначення хвороби. Хоча він профілактичний, але хоча б можна буде дізнатися, чи варто бити паніку.