У Києві один із торговельно-розважальних центрів запровадив нові правила користування громадською вбиральнею. Ці правила неабияк обурили відвідувачів закладу, повідомляє «Вечірній Київ».

Як зазначається, йдеться про ТРЦ «Oasis», поблизу станції метрополітену «Героїв Дніпра». З 25 лютого там запровадили платне користування туалетом. Право на «вільне» відвідування вбиральні мають лише клієнти фуд-кортів, розташованих на третьому поверсі торговельного центру. Проте і їм доведеться зберігати чек за обслуговування у закладах фуд-корту впродовж години після його отримання – лише в такому випадку відвідування туалету для них буде безкоштовним.

Фото: «Вечірній Київ»

Всім іншим відвідувачам, крім дітей віком до 7 років, похід у туалет коштуватиме 5 гривень.

Видання нагадує, що, відповідно до діючих норм, у великих ТРЦ та гіпермаркетах туалети мають бути безкоштовними, обладнаними окремими кабінками для чоловіків і жінок, а також для маломобільних громадян.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, супермаркет "Сільпо" прославився "живою начинкою"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Мелітополі жінка придбала "апетитний" товар із "повзучим сюрпризом"

Також Знай.uа писав, супермаркет "АТБ" заполонили щурі