Сьогодні на Майдані Незалежності в Києві мітингують медичні працівники. Це не перша подібна акція – раніше вона проходила у кількох інших містах України. Але без пригод мітинг не пройшов, так під час протесту загорілася людина.

Так, у середу, 26 лютого у Києві під час акцій протесту медиків чоловік підпалив себе. Як повідомляє "Київ оперативний" в Facebook, полум'я погасили, але він встиг отримати серйозні травми. Потерпілому надали першу допомогу правоохоронці, що знаходилися поруч.

Скріншот


За інформацією журналіста Богдана Амінова у Facebook сьогодні під ОП проходило кілька мітингів, але цей чоловік неочікувано вибіг з натовпу і вже почав палати.

Щойно на Банковій, під офісом Президента, чоловік підпалив себе. Полум‘я загасили, але він встиг отримати серйозні...

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 26 februari 2020

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


"Я просто хотів, щоб мене почули", - так чоловік пояснив свій вчинок. Місцева влада вкрали у нього землю, і це був єдиний спосіб достукатися до президента.

ПІД ОФІСОМ Володимир Зеленський ЧОЛОВІК ПІДПАЛИВ СЕБЕ!

Geplaatst door Bogdan Aminov op Woensdag 26 februari 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аваков написав дивне звернення Ситнику: "Ідіотів шкода".

Як повідомляв портал "Знай.ua", по одному фото стало зрозуміло, хто розумніший - Аваков чи Гончарук.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський прокоментував випробувальний термін Авакова.