У центрі Києва школярі влаштували мітинг на вулиці Богдана Хмельницького.

Цією акцією діти разом з батьками та своїми тренерами хотіли привернути увагу до стану справ спорткомплексу "Восход". Вони перекрили вулицю на пішохідному переході, з-за чого в місті утворилася велика пробка.

Хоч акція і тривала всього 10 хвилин, однак цього цілком вистачило, щоб викликати справжній транспортний колапс в центрі столиці.

Мітингувальників хвилює питання знищення клубу на користь будівлі багатоповерхівок. Сьогодні в Господарському суді Києва мало відбутися судове засідання щодо перегляду результатів торгів, за якими клуб перейшов у приватні руки. На жаль засідання не відбулося через неявку прокурора. Тому захисникам клубу нічого не лишилося, як піти з протестом до будинку, де живе мер Києва Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

мітингувальники діти

Хочеться нагадаті, що «війна» за спорткомплекс "Восход" йде вже кілька років. У квітні 2019 вночі невідомі увірвалися в спортивний комплекс на лівому березі столиці, закрилися всередині і почали все трощити. І це був не одиничний напад на комплекс.

Нагадаємо, раніше Кернес почав зносити "Барабашово", ринок заполонили орди техніки - гримить скандал

Як повідомляє портал «Знай.ua» 8 років в'язниці за протест у Нових Санжарах, четверо затриманих очікують суду

Також «Знай.ua» писав, що Нові Санжари, Комаровський і обман Гончарука - Пальчевський оцінив загрозу коронавіруса