Через загострення різноманітних вірусних хвороб кияни масово скуповують медичні маски в надії вберегти себе.

Про це повідомляє інформаційний портал "УНН".

У Києві містяни масово почали скуповували медичні маски. Іноді кияни беруть їх гуртом, по 200 штук в одні руки. Навіть попри те, що маски у столичні аптеки привозять два рази на тиждень їх розкуповують за лічені години.

Кияни масово скуповують медичні маски


Наприклад, в аптеці поблизу станції метро "Майдан Незалежності" розповіли, що сьогодні маски були, проте станом на 11 годину ранку маски вже були розпродані. Відзначимо, що їх розкупили ще в перші години роботи аптеки.

Через значний попит зросла й ціна на медичні маски, раніше вони вартували 2 гривні, зараз же за одну маску доведеться викласти 5 гривень.

В аптеках спальних районі столиці люди також масово скуповують маски. В деяких аптеках ці захисні засоби взагалі відсутні, але обіцяють найближчим часом привезти, однак вартість їх може зрости.

Відзначимо, що і в більшості українських онлайн-аптек масок наразі теж немає.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на тлі поширення смертельного коронавіруса зростання ВВП Китаю в першому кварталі 2020 знизиться на півтора відсотка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, два пасажири круїзного лайнера Diamond Princess померли від китайського коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що варто знати українцям про евакуйованих людей з Уханю.