Факт загибелі бізнесмена у Києві підтверджує столична поліція Печерського району. Тіло чоловіка із вогнепальним пораненням, яке стало фатальним, виявили у квартирі будинку, розташованого у центрі столиці, на вулиці Городецького. Про це повідомляють «УНН».

Посилаючись на неофіційні джерела, видання зазначає, що загиблий дійсно бізнесмен Леонід Вульф. Припускають, що він вчинив самогубство, застрелившись із вогнепальної зброї. Поруч із тілом було виявлено кулемет-пістолет системи «Скорпіон».

Попередньо, чоловік встиг випустити лише одну кулю, - гільзу від неї знайшли неподалік від тіла загиблого. Наразі тіло та зброю відправили на експертизу, щоб встановити точну причину смерті та чи дійсно це та зброя, з якої було здійснено постріл.

Як відомо, інформація про загибель бізнесмена, пов’язаного із кримінальними колами, стало відомо сьогодні вранці. Тіло виявили увечері вчора, 25 лютого.

Нагадаємо, бійня в нових Санжарах та коронавірус в Україні - Зеленський отримав жорстку відповідь

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Вову несе" - Зеленського благають зупинитися, причина вражає

Також Знай.uа" писав, готові заколоти вилами чи посадити на кіл: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю