Під Києвом, в селі Чайки, в будинку Леоніда Кожари, колишнього міністра закордонних справ України часів Віктора Януковича, загинув від вогнепального поранення екс-голова ТОВ «Спорт медіа проект» Сергій Старицький. Про це стало відомо з повідомлення «Інформатора».

Наголошується, що трагедія сталася пізно ввечері 21 лютого. Попередньо, Страрицкий наклав на себе руки, вистріливши собі в голову з пістолета, який належав Кожарі.

Сергій Старицький

За інформацією видання «Обозреватель», яке посилається на власні джерела в поліції, чоловіки напередодні довго розпивали алкогольні напої. Дружина Кожари не стала чекати кінця пиятики, а пішла спати. У якийсь момент вона почула постріл, а коли зайшла в кімнату, то побачила мертвого бізнесмена з пістолетом у руці. Імовірно, він вчинив самогубство.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Фото: Інформатор

При цьому «Обозреватель» пише, що «тіло знаходилося в позі, не характерній для самогубства». Також відомо, що напідпитку Кожара «любив постріляти». Всі подробиці інциденту належить з'ясувати правоохоронцям.

Нагадаємо, український заробітчанин не витримав польських босів і покінчив самогубством, перші деталі

Як повідомляв портал "Знай.uа", син соратниці Януковича звів рахунки з життям, що відомо.

Також Знай.uа" писав, Польща кардинально змінює міграційну політику, працівникам час збирати валізи