У Києві вже добу розшукують безвісти зниклу школярку.

Про це повідомляє прес-службі поліції міста Київ.

У Києві зникла 14-річна дівчинка – Потапова Олександра Олександрівна. Дівчинка пішла з дому і досі не повернулася.

Правоохоронці розповіли, що востаннє дівчину бачили 20 лютого. На даний момент про її місцезнаходження нічого не відомо. Телефон дівчинки відключений.

Потапова Олександра

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Особливі прикмети зниклої: на вигляд 14-15 років, зріст – 150 см, середньої статури. Волосся у підлітка темно-русяве довге. Також відомо, що дівчинка носить окуляри. Вона була одягнена в яскраво-жовту куртку, сині штани, помаранчеву шапку і чорні черевики. Також у неї з собою був яскраво-фіолетовий рюкзак.

Якщо ви бачили цю дівчинку, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дитини.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент - дівчинка зробила крок з вікна третього поверху.