У місті Сквира недалеко від Білої Церкви (Київська область) розпилили сльозогінний газ в приміщенні місцевої школи. Як вдалося дізнатися - газ розпилили на першому поверсі навчального закладу. Постраждали 16 учнів у віці від 6 до 15 років. Постраждалих дітей госпіталізували в лікарню для надання їм повної медичної допомоги. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції області.

Всіх учнів евакуювали з місця події і вивели на свіже повітря.

Навчальний процес повністю призупинили, до з'ясування всіх обставин і поки приміщення школи повністю не провітриться від газу.

Поліція розшукала винуватця інциденту, щоб повною мірою залучити його до відповідальності: виявилося, що газ випадково розпорошив учень 9-го класу. Його однокласниця попросила дістати з кишені куртки зарядний пристрій для телефона, однак хлопець випадково натиснув на газовий балончик, який також знаходився у кишені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше У школі під Харковом – спалах небезпечного вірусу, перші жертви вже на лікарняних ліжках

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Сльозогінний газ і кийки": уряд вирішив жорстко розправитися з мирними протестами

Також «Знай.ua» писав, що У Києві під Радою українців труять сльозогінним газом, ситуація загострюється: стіна силовиків проти купки протестувальників