Жінка постраждала від поїздки в поїзді, коли вона прямувала з Києва в Бердянськ на неї впала полиця з пасажиром вагою 80.

Про це повідомляє інформаційний портал "Районка".

Так стало відомо, що 13 лютого, 60 - річна пологовчанка Наталя Манько поверталася додому з Києва нічним поїздом. Жінка розмістилася на своїй нижній полиці, але через 20 хвилин поїздки її голову звалилася верхня полиця на якій у цей момент знаходився пасажир. Важка конструкція вдарила жінку по спині, в результаті чого, Наталя отримала важкі травми — перелом грудного хребта та гематоми.

У потязі Київ — Бердянськ на жінку впала полку з пасажиром


Працівники поїзда виписали відповідний документ, з яким постраждала планує звернутися до керівництва Укрзалізниці, страхову компанію і в суд.

Наталія нарікає на критичний стан вагонів цього поїзда і попереджає громадян про небезпеку, яка може критися під час подорожі поїздами Укрзалізниці.

Також вона порадила, що перш ніж забратися на верхню полицю, пасажирам варто самим перевірити її на міцність, щоб убезпечити себе і оточуючих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, співробітники "Укрзалізниці" отримують "брудні" гроші від керівництва, що відомо про доходи залізничників

Як повідомляв портал "Знай.uа" , раптова смерть у поїзді "Укрзалізниці", чоловік не дочекався швидкої

Також "Знай.uа" писав, що "Укрзалізниця" буде пропускати пасажирів у вагони по-новому - зміни, про які варто пам'ятати кожному