У Києві, на Майдані, 18 лютого невідомі влаштували моторошний перформанс – посеред вулиці підвісили три людських фігури. Про це повідомляє канал «Київ зараз».

Всі три фігури, що символізували сім’ю з чоловіка, жінки та дитини, підвісили на чорних кульках, прикрашених знаком відсотків, а також написом «Кредит».

Вся композиція виглядала досить моторошно – скидалося на те, що це дійсно троє людей, і перехожі з жахом поглядали у небо.

Дивний перформанс у Києві, Facebook

Не зрозуміло, хто саме запустив над Майданом Незалежності дивні кульки та фігури під ними, а також що саме хотіли цим сказати автори ідеї.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Наразі поки ніхто з художників чи громадських організацій не повідомляв, що моторошний пеформанс на Майдані в центрі Києва – це справа їхніх рук.

У коментарях до відео користувачі соцмереж обурюються бурхливою фантазією невідомих авторів інсталяції та зазначають, що не всім людям вистачить нервів та сил побачити щось подібне посеред міста.

Нагадаємо, нардеп приніс на засідання загадковий пакет, з якого посипалося щось дивне.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про голий перформанс в АТБ – п'ять молодих хлопців показали свої банани всій Україні.

Також портал "Знай.ua" писав, що путінські фанати влаштували перформанс на вокзалі і розцілували поїзд "царя".