Ford Mustang Shelby Eleanor з фільму «Викрасти за 60 секунд» по праву вважається одним з найвідоміших кіношних автомобілів. І ось вчора унікальне авто побачили в Україні, а саме – у Києві, повідомляє видання "ТопЖир".

Достовірно невідомо, які нутрощі в ексклюзивного авто, але судячи за зовнішніми даними,то копія досить точна і виготовлена на базі класичного Ford Mustang.

Хочеться відзначити,що хороші репліки Shelby Eleanor 1967 року в Європі коштують до 500 тисяч євро, а справжню Елеонору з кінострічки продали у 2013-му році за 1 мільйон доларів. Всього ж для зйомок фільму було створено 11 таких автомобілів (реплікари в стилі Mustang Shelby GT500 1967 року). Але 8 авто розбили під час зйомок, а один автомобіль пішов з молотка в 2008-му році за 216 700 доларів. Про долю ще двох нічого не відомо. Загалом, Елеонора не дісталася багатьом бажаючим .

Нагадаємо, раніше Гоночний "Запорожець" в рідкісної модифікації показали на старих фото

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Сім'я Шумахера опублікувала останнє інтерв'ю легендарного гонщика: відео

Також «Знай.ua» писав, що Неймовірна історія Марії-Терези де Филиппис, першої жінки-пілота Формули-1