У Києві знайомство по інтернету закінчилася зґвалтуванням.

Про це повідомляє "Інформатор".

У Києві знайомство в соцмережах обернулася страшною драмою. Відомо, що 52-річний чоловік та 44-річна жінка познайомилися в соціальній мережі. Вони спілкувалися деякий час, але потім жінка вирішила запросити чоловіка до себе в гості.

Ілюстративне фото


Коли чоловік прийшов до киянки додому, то він застосував до неї силу і зґвалтував. Постраждала викликала на місце "копів", і незабаром ґвалтівника затримали.

За даними правоохоронців зловмисником виявився житель міста Ірпінь, раніше не судимий. Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 152 (Зґвалтування) КК України. Чоловікові вже повідомили про підозру і обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За це гвалтівнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові на одній з вулиць міста чоловікові стало погано, в результаті чого він помер.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві в одному з покинутих будинків знайшли труп кур'єра Glovo.

Також "Знай.uа" писав, що на Полтавщині правоохоронці знайшли тіло чоловіка, у якого не було голови.