У Києві чоловік, який вів себе неадекватно, влаштував дикий дебош посеред вулиці. Про це повідомили в соцмережах, відео опублікував канал «Інформатор» в You Тube.

Як повідомляється, чоловік посеред ночі кидався на перехожих, погрожував усіх перестріляти і представлявся "сепаром з Луганська". Він також заявив, що приїхав до столиці з метою - "всіх вбивати".

Судячи з відео, неадекватного луганчанина досить швидко зловили і знешкодили українські силовики. На відео чути, як чоловіка українською мовою просять повторити, що він тільки що вигукував, і він підтверджує: "Я сепар, приїхав вас вбивати".

Крім того, затриманий дозволяє собі нецензурно висловлюватися і голосно матюкатися. На опублікованих кадрах також можна помітити жінку, яка намагається перешкодити затриманню чоловіка і кричить на силовиків - імовірно, це родичка або знайома "сепаратиста".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа прощайте, прапорщики: Зеленський схвалив закон про військові звання в армії.

Також Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а куріння — кулемет: як на Донбасі священик Україну захищає, відео.