У п'ятницю 14 лютого в Києві на Харківському шосе чоловік позбавив життя тещу, поклав тіло у мішок і виніс в підвал багатоквартирного будинку. Все це помітили сусіди та викликали на місце події наряд поліції. Підозрюваного затримали патрульні за підтримки спецназу.

Прес-служба Патрульної поліції Києва опублікувала відео моменту затримання 41-річного чоловіка. Варто зазначити, що підозрюваний свою вину не заперечував і сказав, що теща "діяла йому на нерви".

У загиблої виявили численні ножові поранення. Також відомо, що чоловік розчленував жінку, щоб умістити тіло в мішок. Дружина чоловіка в цей момент знаходилася в Київській області.

За скоєне чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

В Киеве мужчина убил и расчленил тещу: видео штурма квартиры полицией

В День святого Валентина жителей Киева повергла в шок новость о жутком убийстве на Харьковском шоссе. Мужчина лишил жизни тещу, положил тело в мешок и вынес в подвал многоквартирного дома.

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 17 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві маленького хлопчика завалило трьома металевими дверима.