У Києві на вулиці Гната Юри, 9, вогонь охопив будівлю, в якій розташовані виконавча служба, міграційна служба, прокуратура, паспортний сервіс та служба у справах дітей. Про це повідомили в співтоваристві «Київ зараз».

Як наголошується, займання, імовірно, почалося з п'ятого поверху будівлі, де розташована електрощитова. Вогонь не поширювався далі, але ситуацію посилило сильне задимлення, затруднявшее дихання і видимість на поверхах.

З-за пожежі п'ятеро людей опинилися в пастці в туалеті. Вони не могли самостійно покинути приміщення, тому пожежники прийняли рішення евакуювати їх за допомогою висувної пожежної драбини.

Фото: Інформатор

За інформацією рятувальників, ніхто в результаті пожежі не постраждав. Не відомо, чи були ушкодження у приміщеннях розташованих в будівлі держслужб.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, в Харкові по вулиці Целіноградська 44 сталася пожежа у п'ятиповерховому гуртожитку коледжу державного університету телекомунікацій.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.