Мешканка Київщини звернулася до уряду через «гарячу лінію», повідомивши, що її зґвалтував співмешканець, і поскаржитися на бездіяльність місцевої поліції. Про це розповіли в ГУ Національної поліції області.

Як повідомляється, інцидент стався в селі Красна Слобідка Обухівського району. За словами 26-річної заявниці, її співмешканець дозволяв собі над нею знущатися – застосовував до неї фізичне насильство та погрожував ножем. Прибулі за викликом поліцейські не змогли зустрітися з кривдником – жінка розповіла, що він з дітьми відправився до райцентру.

Поліцейські вирішили, що жінка знаходиться в безпеці, взяли у неї заяву і поїхали.

Фото: ГУ НП

Проте потерпіла залишилася незадоволена результатом візиту правоохоронців і зателефонувала на урядову "гарячу лінію". Після цього до неї прибули патрульні, слідчо-оперативна група і керівники місцевого відділу поліції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На момент приїзду правоохоронців 46-річний співмешканець жінки встиг повернутися додому і був п'яний, що підтвердила експертиза. Йому заборонили протягом 10 днів з'являтися біля співмешканки.

З приводу зґвалтування заявниця відмовилась проходити медекспертизу і заявила, що нічого подібного не відбувалося. Тепер їй загрожує штраф за неправдиве звинувачення.

Нагадаємо, що уповноважений президента україни Микола Кулеба потрапив у страшну аварію: за життя боряться лікарі.

Як повідомляв портал Знай.uа, десятирічна дівчинка дізналася, що вона на восьмому місяці вагітності після того, як її мама привезла в лікарню з скаргами на болі в животі і спині.

Також портал Знай.uа писав, що відомого режисера Романа Полянського знову звинуватили в згвалтуванні.