У Києві затримали чоловіка, який під впливом наркотиків влаштував гонки на столичних дорогах. Про це стало відомо завдяки повідомленню в соціальній мережі Facebook активіста Дмитра Бурунька, який сам ледь не потрапив під колеса "гонщика".

Як повідомляється, зупинити автомобіль порушника патрульним вдалося тільки в районі торгово-розважального центру "Проспект" на Троєщині.

Активіста насторожила агресивна манера водіння водія, що ледь його не збив: «швидкість під 140 кілометрів на годину, різке гальмування на світлофорах, "шашки" на практично порожніх вулицях…». Запідозривши, що з водієм авто не все в порядку, Бурунько повідомив про те, що трапилося, патрульним поліцейським.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: Дмитро Бурунько

Прибувши на виклик, патрульні зупинили водія і «відразу запідозрили, що він під впливом наркотичних речовин». Правоохоронці зазначили, що не вперше затримують цього порушника, і відвезли його в лікарню для медекспертизи.

«До речі, на парковці його чекала пасажирка, куди він міг у такому стані її привезти, залишається тільки здогадуватися», - додав активіст.

Нагадаємо, раніше в Україні з'явилася можливість зателефонувати на гарячу лінію для запобігання домашнього насильства.

Також Знай.uа" писав: що українська чемпіонка з боксу потрапила в ДТП на мотоциклі