У Києві, в житловому комплексі «Східна Брама» місцеві мешканці впіймали молодика, який з товаришем ходив по поверхах і вимикав світло на електрощитку, щоб подивитися, хто вийде з квартири. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний».

Як повідомляється, друг спійманого хлопця втік, а його затримали та передали поліції. Відео затримання силами мешканців під'їзду опублікували в тому ж співтоваристві.

В коментарях кияни захоплюються згуртованістю дії сусідів і вважають, що зловмисникам мало дісталося.

«По класиці, він мусив разів п'ять впасти», «І його відпустять, бо немає складу злочину», «Так, порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих!», «Молодці! Дружні сусіди, на яких можна розраховувати, зараз велика рідкість» - пишуть коментатори.

Вчера вечером в ЖК «Східна Брама» жители поймали молодого человека который с другом ходили по этажам, выключали свет в щитке и смотрели кто будет выходить из квартиры. Друг убежал, а его задержали и передали полиции.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 12 februari 2020

«А навіщо їм дивитися, хто вийде? Якщо бабуся, то і пристукнуть можна, і в квартиру її увійти. Правильно зробили, що зловили!», «Він просто шукав порожню квартиру, щоб так само незаконно заселиться і жити там, просто більш дешевим методом», - вважають користувачі.

«Шкода, що одним шматком затримали», - нарікають деякі.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.