У Києві почнуть реставрувати напівзруйнований Миколаївський костел. На реставрацію у Державному бюджеті на 2020 рік заплановано близько 50 млн грн.

Про це повідомляє телеграм-канал Міністра культури, молоді і спорту України Володимира Бородянського.

В 2020 році, в самому центрі української столиці почнуть реставрувати Миколаївський костел. Він розташований на вулиці Велика Васильківська, 77.

В Києві почнуть реставрувати напівзруйнований Миколаївський костел

Міністр культури розповів, що міністерство вже розпочало підготовку до початку реставраційних робіт, яких потребує пам'ятник архітектури. Тут крім храму знаходиться Національний будинок органної та камерної музики України.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Києві почнуть реставрувати напівзруйнований Миколаївський костел

На реставрацію фасадів у Державному бюджеті на 2020 рік заплановано близько 50 млн грн. Але все ж, цієї суми недостатньо на реставрацію всього будинку. В будівлі необхідно відновити комунікації і провести внутрішній ремонт.

Нагадаємо, що біля Маріїнського парку тротуар пішов під землю: "Чекають, щоб знову обпеклися люди?!

Також Знай.ua повідомляв, що Укравтодор і Гончарук обіцяють залатати 4 тисячі кілометрів ям: що реально відбувається на трасах.

Знай.ua писав, що ліхтарі Кличко в Маріїнському парку "втомилися" слідом за мостами, схему на мільйони показали одним фото