Поліцейські затримали дівчину, яка в центрі Києва викинула з вікна речі вже колишнього хлопця. Виявилося, бойфренд напередодні Дня закоханих вирішив розлучитися зі своєю половинкою, а вона не стерпіла і вирішила помститися. Інцидент стався на вулиці Інститутській, неподалік від будівлі Національного банку. Про це повідомила очевидиця Катерина Зінов'єва на своїй фейсбук-сторінці.

"Якщо ти кинув свою дівчину напередодні Дня святого ламантин, переконайся, що забрав у неї ключі від своєї квартири. Хлопець з Інститутської не перевірив. Це він даремно, звичайно", - пише свідок. За її словами, заплакана дівчина запитувала про патрульних, за що вони її затримали. Виявилося, копи заявили, що кинута блондинка забруднює місто. Вона розповіла поліцейським, що її кинув хлопець, а вона його речі: "Нехай добрі люди розбирають". Серед викинутих нею речей хлопця була камера і африканський барабан. В коментарях вирішили, що потерпілий від любові – особистість творча.

Скріншот поста свідка
Скріншот поста свідка

Фото з місця інциденту
Фото з місця інциденту

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові продавщиця квітів відправила злодія в нокаут, нахабу рятували медики.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що озвірілий коханець спокутував кохану в бензині і кинув сірник.

Також портал "Знай.иа" писав, що рятуючи дівчину від грабіжника, хлопець віддав найдорожче.