У Києві невідомі побили ветерана АТО і учасника шоу "Зважені та щасливі" Миколу Ворошнова.

Про це Ворошнов розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, у Києві сталася жорстока бійка за участю ветерана АТО. За словами Миколи Ворошнова бійка сталася через конфлікт на дорозі. При цьому на одного АТОшника напали цілим стадом.

" Я їхав по головній, а воно праворуч з-під знака. Довелося гальмувати. Почав сигналити йому, вказуючи цим своє незадоволення подібною поведінкою на дорозі. Підрізавши мене, авто загальмувало, з нього вискочили двоє. Водій: представницької зовнішності, з депутатським значком на відворот піджака, а з пасажирського місця – охоронець в плащі з "вухом", який відразу "позначив" наявність вогнепальної зброї", – розповів Ворошнов.


Після словесної перепалки на місці події до них ще під'їхала одна машина, з якої вийшли двоє. І всі вони почали бити Ворошнова, що він ледве встояв на ногах.

"Здається, на мій превеликий сором, я навіть не відповів", але це не точно... Хороших стусанів отримав. Давно так не відгрібати", – додав Ворошнов.

При нападі невідомі вибили йому шматочок зуба і розбили губу, також було багато крові. Ворошнов почав шукати своїх кривдників і на сайті Верховної Ради колишній боєць не знайшов схожої особи.

"По машині: чорний джип, здається "Порше Кайєн" (можливо, "Рендж"), номерний знак –тільки цифри пам'ятаю 7747... без букв і точної марки авто – майже неможливо встановити точного власника", – написав Ворошнов.

Скріншоти

Нагадаємо, в Карпатах, в межах Львівської області, в ніч на Новий рік заблукала група недосвідчених туристів.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Прип'яті повернулися додому заради особливого подарунка для міста.

Також Знай.uа писав, що на Львівщині під час катання на горі Високий Верх серйозно травмовані троє туристів, одна з них - іноземка.