Киянам готують чергове неприємне комунальне ноу-хау, яке стосується суттєвого підвищення тарифів на воду - за кожен кубометр холодного водопостачання тепер доведеться платити 13,44 грн, за водовідведення — 9,55.

Нові тарифи затвердила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомили у пресслужбі організації.

Комуналка, фото: 5 канал
Комуналка, фото: 5 канал

Судячи з попередніх підрахунків, загалом кожен куб холодної води обійдеться киянам у 22,99 грн. В інших регіонах діють різні тарифи, часто у рази вищі, ніж у столиці.

Найдорожче платитимуть у Корюківці (Чернігівщина) — 66,8 грн за 1 куб водопостачання й водовідведення. Найдешевше — у Червонограді та Чернівцях — 19,92 і 19,89 грн відповідно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, борги за комуналку закриють кордон просто перед носом, кому світять нові обмеження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський лютує через тарифи на опалення: "Можна список цих людей?"

Також "Знай.ua" писав, що афери з платіжками за газ показали всій Україні, відео розірвало мережу.