У Києві, в Печерському районі, мешканці одного з висотних будинків по вулиці Цитадельній, 7, змушені зимувати з дірками в стінах. Про це розповіли в «Інформатора».

За словами мешканців, чотири величезні дірки в несучій стіні на першому поверсі пробила нова господиня розташованої там квартири. В ці дірки, прикриті лише кількома листами фанери, проникає холодне повітря. Мешканці впевнені, що від цього в їх квартирах стало значно холодніше, особливо після того, як у столиці вдарили морози.

Жінка, яка живе по сусідству з нещасливою квартирою, розповіла, що нова власниця приміщення не збирається в ньому жити. Швидше за все, стверджують мешканці, їхня нова сусідка має намір відкрити власний кабінет для прийому пацієнтів. В один з отворів у стіні вже встановили скляну двері.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: «Інформатор»

У поліції поки що не реагують на події, а звернення до депутатів результатів не принесло. Люди стверджують, що у власниці квартири немає документів, які дозволяють подібні роботи, а на контакт з сусідами вона не йде.

Нагадаємо, міст "втомився" і обрушився на людей посеред дня: за життя вижили борються лікарі

Як повідомляв раніше Знай.ua стеля обвалилася на дітей, школа в паніці: моторошне ПП в Харкові потрапила на камеру

Також Знай.uа писав про те, що гечі залишилися в зруйнованому гуртожитку: Філатов ощасливить постраждалих студентів двома стипендіями