У Києві співробітник одного з підприємств виявив у складському приміщенні, розташованому на вулиці Лаврській, кілька ящиків, які викликали його підозри. Чоловік припустив, що вміст коробок може бути небезпечним, і викликав співробітників екстрених служб. Про це повідомляє видання «Інформатор».

Наголошується, що побоювання чоловіки підтвердилися – в коробках дійсно перебували скляні колби зі смертельно небезпечною речовиною – ртуттю. Дерев'яні ящики були старого зразка, але всі ємності в них були герметично закриті.

У центрі Києва знайшли колби з ртуттю, фото: Інформатор

Утилізацією небезпечної знахідки займуться спеціальні служби, а правоохоронцям належить встановити, як небезпечна речовина опинилася в складському приміщенні в центрі столиці.

Нагадаємо, у Львові невідомий зловмисник вилив ртуть на вулиці Виговського, біля ринку "Південний".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - міліціонер обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.