У цьому році День закоханих, 14 лютого, припадає на п'ятницю. Це не завадило тим парам, які бажають зв'язати себе узами шлюбу саме у Валентинів день, забронювати проведення урочистої церемонії.

У Центральному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції в місті Києві розповіли, скільки закоханих одружаться в 2020 році 14 лютого.

За даними, наданими районними в місті Києві відділами державної реєстрації актів цивільного стану та Київським міським відділом державної реєстрації шлюбів, таких пар у столиці налічується 124.

Звичайно, в Україні діє послуга «шлюб за день», і з'явитися в РАГС з вимогою їх розписати можуть і інші пари, але свято Валентина користується особливою популярністю у закоханих, і всім бажаючим може просто не вистачити одного дня.

Нагадаємо, що скоро День святого Валентина і ми зібрали декілька відмінних ідей для подарунка чоловікові.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, чьі відносини не "переживуть" День закоханих: астрологи поділилися гороскопом, до якого варто прислухатися.

Також Знай.uа писав, що потрібно зробити в повний місяць в лютому.