У Києві чоловік, прогулюючись берегом місцевого водоймища, виявив людські останки, вмерзлі в лід. Про це стало відомо з повідомлення «Інформатора».

Як повідомляється, інцидент стався у Солом'янському районі столиці, на вулиці Кадетський Гай. Там протікає невелика притоки річки Либідь, яку скувало льодом. Увагу перехожого привернув предмет, підозріло схожий на людську кістку. При більш пильному розгляді виявилося, що вмерзли в лід і інші останки невідомої людини, зокрема, його череп.

Фото: «Інформатор»

Очевидець повідомив про свою знахідку правоохоронців. Ті прибули на місце події та виявили інші частини спорохнілого тіла – тазові кістки, хребет, кістки ніг і плечей. За попередніми оцінками, загиблий чоловік був близько 150 сантиметрів зросту. Інші подробиці смерті людини, і як давно його останки знаходяться у водоймі, встановлять судмедексперти.

Нагадаємо, що подвійне вбивство дівчат у Києві: господиня нещасливої квартири озвучила версію, яку "відфутболили" копи.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти в туалет.

Портал Знай.uа писав, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.