В Києві сталася масштабна пожежа, загорілася станція технічного обслуговування з автівками.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

В Києві у п'ятницю, 7 лютого загорілося СТО з автівками на вулиці Резервній, неподалік Куренівки. Вогонь охопив майстерню та автівки, що знаходяться в середині.

У Києві загорілося СТО

У Києві загорілося СТО


На місце пригоди направили бригаду рятувальників ДСНС та бригаду швидкої допомоги у разі виявлення потерпілих.

У Києві загорілося СТО

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Києві загорілося СТО

Працівники ДСНС, оперативно прибули на місце пригоди та розпочали боротьбу з вогнем. Наразі інформації про потерпілих немає. Також невідомо, що стало причиною згоряння. Всі деталі будуть з'ясовувати фахівці після ліквідації вогнища.

Також повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартний хабар.

Нагадаємо, що під Києвом підпалили автомобіль депутата Ірпінської міськради Богдана Слюсаренка. Відомо, що пожежа сталася близько 4:40 біля будинку, в якому проживає депутат.