Правоохоронці у Києві знайшли труп хлопця з Івано-Франківська, якого розшукували три дні.

Про це повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківської області.

Три доби правоохоронці розшукували безвісти зниклого хлопця 1999 року народження. Він пішов з дому і не повернувся. Про його місцезнаходження нічого не було відомо.

У Києві знайшли труп зниклого безвісти

На даний момент невідомо, як 20-річний хлопець опинився в українській столиці. За словами поліції на тілі хлопця виявлені сліди насильницької смерті. Точна причина смерті буде відома після проведення експертизи.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) з позначкою "Самогубство" Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці встановлюють усі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, киянка, прийшовши приймати орендовану на Новий рік квартиру, знайшла в шафі трупи двох молодих дівчат

Як повідомляв Знай.uа , ще хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусну листування, надалі плануючи зносини.