У Києві сталася страшна НП, на прийомі у лікаря помер дворічний хлопчик. Батьки впевнені, що в цій трагедії винні медики.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що у Києві під час гастроскопії померла дворічна дитина. Мати загиблого Макса розповіла, що у вівторок увечері він грав зі старшою сестрою.

"Вони стрибали на ліжку. В руках у нього була лялька, від якої відірвав ногу. Він цю ногу гриз і, коли зістрибнув з ліжка на подушки, мабуть, поперхнувся ногою", - говорить Олена Мигович.


Батьки хлопчика одразу ж почали перевіряти його горло, через деякий час дитину почало нудити. Максимка відразу ж госпіталізували в дитячу лікарню, медики призначили йому гастроскопію.

За словами матері загиблої дитини лікар сказав, що нічого не знайшов у шлунку хлопчика, після чого призначив повторну процедуру.

Максимка з сестрою



"Потім вставив вдруге. Він, коли діставав зонд і шайбу, то пішла кров. Розпухла шия, посинів", - каже журналістам батько загиблого Юрій Мигович.

Експертиза показала, що смерть дитини настала через розрив глотки і стравоходу. Керівництво відділення ситуацію не коментує. Адвокат сім'ї Афанасій Карлін запевняє, що якщо лікарську помилку все-таки доведуть, то медика, який робив гастроскопію, можуть засудити на строк до п'яти років.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, створена онлайн-карта поширення китайської коронавіруса в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.uа" , як дорого обійдеться українцям порятунок життя на швидкої допомоги — від безкоштовних до елітних