У Києві помітили двох підлітків, які, за твердженнями очевидців, замість того, щоб перебувати в навчальному закладі, курили марихуану в кущах. Відповідні фото і відео опублікували на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у соцмережі Facebook.

Як повідомляється, підлітків бачили на Печерську, на вулиці Федорова.

«А чим займаються ваші діти?», - запитує автор посту.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Автору ганьба. Нормально пацани хапают же... Над нами пам'ятаю дрон завис, дуже дискомфортно, скажу я вам», «Це все від заздрощів. Тому що нероба в 11:45 від нєфіг робити тупить у вікно і зняв злочин! І це "неподобство" яке точно створить проблеми хлопцям неодмінно потрібно викласти в інтернети», «Ну хапанули, буває. Це краще, ніж пити рево і нападати на перехожих під Гуллівером», «Краще б курили сигарети і горілку пили, тоді б сюди їх фотки не потрапили! А так "наркомани". Ці "наркомани" від душі посміються і з апетитом поїдять, поки інші будуть пачками курити сигарети і з'ясовувати стосунки у п'яних бійках!», - обурюються деякі кияни.

«Головне, що на свіжому повітрі хлопці, а не в якомусь смердючому спортзалі», «Профілактика від коронавіруса», - з сарказмом відзначають інші.

«Поки футбольні кеди, м'яч та інший спортивний інвентар менш доступні, ніж шишки і бошки - так буде. На жаль...», - додають треті.

«Рудий по ходу спалив, що його спалили. Один іншого – щось підозріла та білка з фотоапаратом», - сміється один із коментаторів.

Нагадаємо, померла культова письменниця і автор світового бестселера Елізабет Вурцель.

Як повідомляв Знай.uа, одеський суд закрив справу про контрабанду наркотиків під виглядом бананів: "Товар зіпсувався, паліть".

Знай.uа писав, Голландії не стало: світ назавжди попрощався з "країною".