У Києві п'яний чоловік врізався в легковик.

Відповідне відео опублікували в соціальній мережі facebook в спільноті "Київ Оперативний".

Так, стало відомо, що п'яний водій створив аварійну ситуацію на дорозі через що відбулося зіткнення двох автомобілів. На місце події викликали наряд патрульної поліції.

Скріншоти


Патрульні прибули на місце аварії і намагалися поговорити з водієм, але той відмовився виходити із автомобіля. Саме тому правоохоронцям довелося застосувати силу, щоб витягнути його з авто.

На відео видно, що водій авто ледве тримається на ногах. Після того, як копи витягли водія авто, з машини вийшла його пасажирка. Вона теж перебувала в стані алкогольного сп'яніння і не могла стояти на ногах, тому відразу ж впала.

Скріншоти


Водія авто посадили в автомобіль патрульних і направили в найближче відділення поліції для подальшого з'ясування всіх обставин події.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Просто жєсть, лише подивіться в якому стані водій цього авто. І оце їздить поруч із вами у потоці.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 5 februari 2020

Нагадаємо, що в Запоріжжі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого виявилася заблокована траса, що веде до аеропорту.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , львівської військовий збив людину, слідчі ДБР вже почали розслідування обставин смертельної аварії.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом затримали рекордно п'яного водія - чоловік влетів у припарковану машину і намагався втекти.