У Києві сталося курйозне пограбування, яке здивувало навіть бувалих правоохоронців: в магазин солодощів заліз чоловік заради своєї порції «смачненького». Про це повідомили в співтоваристві «Київ зараз» в соцмережах.

Як повідомляється, горе-крадій вибрав для нічного візиту магазинчик на станції метро «Берестейська». Близько 4:00 ранку він вдерся в торговий павільйон з кондитерськими виробами, не звертаючи уваги сигналізацію, що спрацювала.

Фото: «Київ зараз»

Коли на місце події прибули представники поліції, вони виявили злодія, що сидів на підлозі магазину і поглинав солодощі.

Пояснити мотиви свого вчинку правоохоронцям зломщик-ласун виразно не зміг – він був п'яний і погано розумів, що відбувається навколо нього.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що комісія українського уряду назвала причини пожежі в коледжі Одеси. Відомо, що ця трагедія забрала життя 16 людей, серед яких діти, викладачі та рятувальники.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві в гуртожитку одного з університетів стався спалах, з-за цього довелося евакуювати всіх студентів.

Портал Знай.uа писав, що курйозний випадок пограбування стався у Росії в Краснодарському краї. Грабіжник-невдаха спробував спалити два магазини.