В київській Міжнародній академії управління персоналом прогримів скандал через сепаратистські лекції одного з викладачів. Про те, що професор висловив проросійські погляди заявила одна зі студенток Кравченко Поліна, яка відвідувала заняття цього педагога. У своєму Facebook студентка МАУП розповіла, що викладач Колпаков Віктор Михайлович на лекціях поливає брудом країну.

"Цей "вчитель" вкладає в голови студентів, що війну почала Україна, що мови нашої і так немає, вона нам не потрібна в Європі", - пише Кравченко. Також, за її словами, професор заявив, що Україна повинна налагодити відносини з Росією, адже це сильна країна з високими зарплатами. "А у нас нація без мозку і т. д., козаки (на відміну від більшовиків) були звичайними бандитами і злодіями, а в Севастополі нарешті настало нормальне життя після анексії Криму", - продовжує студентка. Поліна каже, що не витримала і в якийсь момент зробила зауваження викладачу, на що він їй нагрубив і вигнав з аудиторії.

Скріншот поста в Facebook
Скріншот поста в Facebook

Скріншот поста в Facebook
Скріншот поста в Facebook

Скріншот поста в Facebook
Скріншот поста в Facebook

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, НАБУ нагрянуло з маски-шоу до фейкового агента ДБР, попався на $150 тисяч хабаря.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що копи Іспанії затримали українця через місцевих сепаратистів.

Також портал "Знай.ua" писав, що Facebook видалив сторінку Портнова.