У Києві дівчата-підлітки влаштували справжні розбірки із меншою ученицею. Відео знущань над дитиною потрапило у соцмережі.

Як зазначається у коментарях до відеоролика, інцидент трапився на Борщагівці. Жертва нападу – дев’ятикласниця Анастасія. У сюжеті «ТСН» дівчинка розповіла, що тепер, після оприлюднення відеоролика, ще сильніше боїться йти до школи.

На відео дівчата починають з того, що дають дитині ляпаса та принижують її, обвинувачуючи у поширенні пліток. Бійка сталася у дворі житлової багатоповерхівки, у досить людному місці. Дві дівчини накинулися на жертву із кулаками, а третя знімала акт побиття на камеру телефона.

В школі, де навчаються всі учасниці конфлікту, подію поки не коментують. Разом із тим обіцяють відреагувати на те, що сталося, відповідно до законодавства.

Батьки постраждалої написали заяву до поліції. За їхніми словами, спочатку вони сподівалися, що несприйняття Анастасії, яка стала новенькою в класі, згодом мине. Однак тепер очевидно, що без втручання правоохоронців не обійтися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Скрін відео

Як вдалося встановити, у однієї з нападниць, Нелі, немає матері, вона перебуває під опікою старшої сестри. Та зізнається, що не в силах повпливати на поведінку підлітка.

Поліція поки що також не коментує подію.

Нагадаємо, раніше вчителька заявилася на урок до третьокласників у купальнику: у мережу злили фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", осатаніла вчителька жорстоко розправилась зі школярем: просто хотів у туалет, відео.