Лютий – місяць, коли вже зовсім не хочеться зими. Так, доводиться констатувати факт, що свята закінчилися, різдвяний настрій позаду, але це не привід сумувати! Набагато краще знайти захід за смаком і провести один або кілька вечорів в компанії улюблених артистів або на фестивалі. А допоможе вам в цьому наша добірка заходів по найрізноманітнішим розвагам міста.

Тематичні вихідні на ВДНГ
Кожні вихідні лютого
ВДНГ, просп. Академіка Глушкова, 1
Захід у FB

Тематичні вихідні на ВДНГ


Якщо у вас виникне бажання провести час на свіжому повітря, то кращою локацією для цього буде київський ВДНГ. По-перше, до березня тут щодня працює безліч розваг для дозвілля з сім'єю або друзями: контактний зоопарк, ферма тропічних метеликів, ковзанка просто неба, тюбінгового гірки, мотузковий парк, екстремальні атракціони, а також виставка скульптур з прозорого, білого і кольорового льоду. По-друге, кожні вихідні тут будуть влаштовувати круті тематичні гуляння. 1 і 2 лютого проведуть Вікенд наливок, 8 і 9 лютого – Вікенд вареників, 14 – 16 лютого – Вікенд закоханих, а 22 і 23 лютого – Вікенд сала. Приєднуйся до найкрутіших гулянь з ярмарками, тематичними розвагами, святковою анімацією і смачним фудкортом.

Всі.Свої. Великі Знижки
8 – 9 лютого вул. Десятина, 12
Захід у FB

Всі.Свої. Великі Знижки


Якщо шопінг – це те, що може вас відволікти від зимової хандри, тоді у нас для вас чудові новини. Другі вихідні лютого проходитимуть під прапором великих знижок від "Всі.Свої". Ціни на одяг, взуття та аксесуари осінніх і зимових колекцій впадуть на 20-70%. Відмінний час для покупок крутих і таких бажаних моделей від українських брендів.

Концерт Bring Me The Horizon
11 лютого Stereo Plaza, просп. Валерія Лобановського, 119
Захід у FB

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Концерт Bring Me The Horizon


Концерт для тих, хто готовий до шаленого відриву та забути про те, що рамки пристойності взагалі існують. Минулого літа Bring Me The Horizon показали неймовірне шоу під час UPark Festival, і тепер повертаються із сольним концертом. Тут буде все – пристрасть, крутий вокал і скрімінг від якого завмирає серце. Ну і, звичайно ж, це можливість почути хіти, які збирають на YouTube десятки мільйонів переглядів.

Виставка костюмів "Магія кіно"
До 13 лютого
ВДНГ, просп. Академіка Глушкова, 1, павільйон 9
Захід у FB

Виставка костюмів Магія кіно


Якщо ви обожнюєте кіно і бажаєте потрапити за лаштунки и стати частиною виробничого процесу – вам точно варто відвідати виставку костюмів від FILM.UA Group. Тут презентують 50 нарядів, які створили спеціально для відомих українських фільмів, серіалів та шоу. Серед експонатів: костюми зі зйомок історичного екшену "Захар Беркут", лав-сторі "Віддана", серіалу "Кріпосна", виступів "Викрадена Принцеса" і 5D-шоу "Winterra. Легенда Казкова краю", а також унікальні образи із капсульної колекції "MAVKA. Лісова пісня".

Льодове шоу Crystal від Cirque du Soleil 13 – 16 лютого Палац Спорту, пл. Спортивна, 1

Захід у FB

Льодове шоу Crystal від Cirque du Soleil


Ви точно не залишитеся байдужими під час перегляду цього акробатичного шоу на льоду від Cirque du Soleil. Crystal – це перша вистава від всесвітньо відомого цирку, яке об'єднує в собі неймовірні трюки і фігурне катання. Сюди варто йти за тим, щоб зрозуміти, що гравітація - поняття відносне, якщо справа стосується циркового мистецтва. Артисти дадуть всього 7 вистав за 4 дні. Пропустити це – просто злочин.

Концерт до Дня Святого Валентина "Про Любов"
14 лютого
Stereo Plaza, просп. Валерія Лобановського, 119
Захід у FB

Концерт до Дня Святого Валентина Про Любов


Якщо ви закохані – то 14 лютого вам однозначно потрібно потрапити на концерт "Про Любов". Хоча, якщо ви просто отримуєте задоволення від якісної української музики – вам все одно дорога сюди! LETAY ще раз нагадає про себе після відбору на пісенний конкурс "Євробачення 2019" і обов'язково заспіває композицію "Мила моя". Також, цей концерт – це привід з любов'ю згадати про одного з найдобріших виконавців сучасності – Кузьму. Група "Скрябін" і Yurcash заспівають найкращі хіти – "Шампанські очі", "Старі фотографії", "Люди як кораблі2, "Мовчати" та інші. Ну і делікатесом вечора закоханих стане виступ групи "Друга Ріка". Вже давно вони завоювали почестний місце головних рокерів-романтиків країни, а значить цей вечір вам точно варто провести, підспівуючи Харчишину – "Вже не сам", "Так мало тут тебе", "Ти є я", "Дотик" та "Три хвилини".

Кураж Базар Basic February
15 – 16 лютого ВДНГ, просп. Академіка Глушкова, 1, павільйон 19
Захід у FB

Кураж Базар Basic February


Якщо ви бажаєте поринути в атмосферу щастя і добра – вам однозначно потрібно відвідати лютневий Кураж Базар. Цього року організатори барахолки вирішили змінити формат, а точніше – працювати без прив'язки до тематиками, як це було в останні роки. Проте все найважливіше за що ми любимо цей проект – залишиться. Вас чекають: першокласна барахолка, найсмачніший стрітфуд, неповторна денна дискотека і, звичайно ж, найдобріша атмосфера.

DreamBIG Forum
27 лютого Палац Спорту, пл. Спортивна, 1
Захід у FB

DreamBIG Forum


Якщо ви не перестаєте мріяти, але не наважуєтеся зробити крок до реалізації бажаного, то вам точно варто потрапити на DreamBigForum. Що дуже важливо – на Форумі великих мрійників ви зможете особисто послухати автора книг з психології та управління життям – Роберта Гріна. Серед інших спікерів DreamBigForum – організатор форуму, засновник Taryan Group Артур Мхітарян, боксер Олександр Усик, засновник Fedoriv Group Андрій Федорів, бізнесмен з Дубаї Ахмед Бін Байяті, співзасновник агентства Gres Todorchuk PR Ярослава Гресь, лайф-тренер Алла Клименко та перший президент України Леонід Кравчук. Ведуча заходу – Маша Єфросиніна. Всі зібрані кошти будуть витрачені на благодійність.

Интерактивная выставка Ukranian WOW
до 29 февраля пл. Вокзальна, 1, шлях 14
Захід у FB

Интерактивная выставка Ukranian WOW


Якщо ви ще не встигли пізнати Україну, то саме час відкрити завісу найбільш таємничих куточків нашої чудової країни. Інтерактивна виставка Ukranian WOW створена так, щоб у вас було повне відчуття подорожі на поїзді. 3000 квадратних метрів розбиті на 7 тематичних блоків, де ви зможете насолодитися унікальними пейзажами України, побачити стіну з бурштину і сяючого антрациту, побувати у всесвітньо відомому тунелі любові, побачити останній автопортрет Казимира Малевича і захопитися скульптурами Олександра Архипенка, а в VR-окулярах політати над Батьківщиною Мати, погуляти по Невицькому замку або побачити зсередини роботу найпотужнішої доменної печі в Європі - "дев'ятки".

Запальна Масляна на ВДНГ
29 лютого – 1 березня
ВДНГ, просп. Академіка Глушкова, 1
Захід у FB

Запальна Масляна на ВДНГ


Ще одне свято, що неможливо пропустити в лютому – це, звичайно ж, прощання із зимою! І на ВДНГ знають, як зробити це красиво! Тут ви зможете вдосталь наїстися млинців, зробити шалені фото з ходулістами, взяти участь в народних забавах, відірватися на крутому безкоштовному концерті! Танцювати ми будемо під хіти Аліни Гросу, Гайтани, Олі Цибульської, груп AVIATOR та "ТІК", а також співати в унісон "Хрещатик" разом з Павлом Зібровим. Ну, і куди ж без традиційного спалювання опудала зими і найкрутішого шоу вогню? Вхід вільний, так що причин не приходити просто немає!

Нагадуємо, що нещодавно київські пожежники створили незвичайний корпоративний календар на наступний рік.

Як повідомляв Знай.uа , у Львові скасували раніше анонсований концерт групи Faktor-2