У вівторок, 4 лютого, під Києвом затримали молодика, якого підозрюють у замаху на подвійне вбивство.

Подробиці повідомляє Київ Оперативний на сторінці спільноти в Facebook.

"Сьогодні під ранок у смт. #Чабани Києво-Святошинського району молодик напідпитку поранив кухонним ножем в живіт матір та сестру. Про це до поліції повідомила небайдужа сусідка. Поліцейські оперативно затримали 22-річного нападника в порядку ст. 208 КПК України. Той, забравши з будинку гроші та мобільні телефони своїх родичів, намагався громадським транспортом дістатися столиці. Ніж вилучили правоохоронці в якості речового доказу. Потерпілих жінок госпіталізували, одна з них знаходиться у реанімації. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу на час досудового розслідування. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 , ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі, з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування", - йдеться в публікації.

Скріншот Facebook

Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Головне, щоб потім та ж мама не покривала його і не жаліла. Бо буде так, що сама себе випадково ножем штрикнула", "Оце то мати сина народила", - пишуть користувачі у коментарях до публікації.

Нагадаємо, Україну сколихнула страшна новина - киянка, прийшовши приймати орендовану на Новий рік квартиру, знайшла у шафі трупи двох молодих дівчат.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.