Незабаром киянам покажуть гучну театральну прем'єру, яка вже зібрала 20 аншлагів по всій Україні. У столицю, 26 лютого вперше привезуть гучну театральну прем'єру - мюзикл "Гуцулка Ксеня".

Дивувати киян приїде близько 90 осіб. З них 20 - це оркестр, ще 30 - актори, які будуть весь час перебувати на сцені. Команда везе з собою масштабне лазерне шоу і унікальну колекцію гуцульських шуб.

Цю виставу створили у Івано-Франківську. Ця вистава вже спричинила справжню сенсацію. Підтвердження тому - 20 аншлагів поспіль.

Киянам покажуть мюкзл гуцулка Ксеня


У виставі використовується музика легендарного українського композитора Ярослава Барнича, яка звучить у сучасному аранжуванні, написаному головним диригентом Франківського драмтеатру Богданом Ткачуком.

Також вистава поєднує в собі сучасні технології та українську автентичність. Сюжет вистави такий же легкий та цікавий, як і музика мюзиклу.

Киянам покажуть мюкзл гуцулка Ксеня


Прем'єра мюзиклу "Гуцулка Ксеня" відбудеться 26 лютого у Жовтневому палаці. Придбати квитки можна тут.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в Україні скасовують концерти "Кроликів".

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо про стан культової співачки 90-х.

Також Знай. ua писав, що дружина народного артиста підтримує бойовиків.