У Києві жінку висадили з маршрутки через її прохання обслуговувати її українською мовою. Про це стало відомо зі слів постраждалої Галини Зорі, яка опублікувала відповідний пост на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

За її словами, вона зайшла в маршрутку №233 пізно ввечері одна, в салоні нікого більше не було. Конфлікт між нею та водієм виник через те, що жінка вимагала обслуговувати її українською мовою. У відповідь водій почав нецензурно висловлюватися і вигнав її з автобуса.

Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Ось цей водій, словами «пішла нах*й, *лядь, йди нах*й, с*ка вон», висадив мене з маршрутки», - написала жінка, публікуючи фото кривдника.

Інші маршрутчики на зупинці також ополчилися проти жінки, відмовляючись її везти і мотивуючи свої дії тим, що маршрутка нібито зламалася.

У підсумку Галина пересіла на маршрутку №418, і доїхала на зупинку «Лісова». Там вже знаходився нахабний маршрутник, який набирав пасажирів у «зламаний» автобус.

«Я просто в шоці! Де я? В якій країні? Хто ці люди, які ненавидять мою мову? Сьогодні з автобуса… Завтра з власного житла… з життя», - написала обурена киянка.

Нагадаємо, львів'янка трохи не заплатила життям за проїзд: з маршрутки під колеса легковика.

Також портал "Знай.uа" писав, що поведінка водія маршрутки Луцьк-Трускавець обурила пасажира. Чоловік за кермов постійно лаявся, курив і голосно слухав російську попсу.

Нагадаємо, що в дніпровському трамваї помер чоловік, через це рух зупинили на годину.