Під Києвом прогримів потужний вибух у багатоповерхівці, є потерпілий, а осколками пошкоджено припаркований під будинком автомобіль.

У п'ятницю, 31 січня у місті Обухів під Києвом прогримів вибух в житловому багатоповерховому будинку. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

За словами правоохоронців, вибухнула газова плита у квартирі 60-річного чоловіка. Сам чоловік отримав опіки вух і шиї. А осколки від вибуху пошкодили автомобіль, який був припаркований під будинком.

Як з'ясувала газова служба, чоловік поставив чайник на плтку, а коли вода закипіла, то залила вогонь. Через деякий час, коли мешканець спробував знову запалити комфорку, вибухнув газ.

На місці працює поліція Київщини та співробітники ДСНС, встановлюють обставини події. Вирішується питання про правову кваліфікацію НП.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, в Махачкалі11-річна дитина підірвала багатоповерхівку

Як повідомляв портал Знай.ua, 14-річна дівчинка загинула від вибуху смартфону

Також Знай.ua писав, у центрі Києва прогримів потужний вибух