Київські поліцейські надали термінову допомогу родині, яка поспішала до пологового будинку. Про це розповіли на сторінці столичної патрульної служби у Facebook.

Як розповіли у поліції, патруль саме поспішав на виклик з приводу неправильного паркування та зупинився на світлофорі на перехресті вулиць Стеценка та Щербаківського. У цей момент до патрульних підбіг схвильований чоловік, який повідомив, що його дружина народжує у таксі. Через корки на столичних дорогах автомобіль Fiat не встигав доправити пасажирів до лікарні вчасно.

У салоні авто поліцейські побачили жінку, яка дійсно народжувала та благала про допомогу. Правоохоронці увімкнули службові сигнали та супроводили автомобіль із родиною до пологового будинку. У лікарні жінку вже чекали лікарі.

Фото: Патрульна поліція Києва

Чоловік, який віз свою дружину народжувати, у повідомленні подякував поліцейським за допомогу, зазначивши, що в нього народилася дочка. Дитина мала зявитися на світ пізніше, проте пологи почалися передчасно. Без допомоги поліцейських вони навряд чи встигли б доїхати до лікарні вчасно, зазначив щасливий батько.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше у МОЗ розповіли, як стримують коронавірус в Україні: марлеві пов'язки безсилі

Як повідомляв портал "Знай.ua", коронавірус гине на Укрпошті в страшних муках: ексдепутат висміяв заяву оператора

Також "Знай.ua" писав, що Україна опинилася на рівні Зімбабве та Нігерії за готовністю до коронавірусу: рейтинг