Вже зовсім скоро один з найбільш смачних свят - Масляна. Провести це свято можна яскраво і весело на ВДНГ з 29 лютого по 1 березня. А українські зірки такі, як Аліна Гросу, Оля Цибульська, Павло Зібров та група "ТІК" відсвяткують Масляну разом з киянами.

Масляна на ВДНГ

Для гостей на ВДНГ влаштують народні гуляння – можна буде скуштувати найсмачніші млинці в місті з різноманітними начинками, позмагатися у народних забавах, а також потанцювати під пісні українських поп-виконавців.

Масляна на ВДНГ

У суботу та неділю для гостей гуляння виступлять шоумен і співак Артур Боссо, Аліна Гросу, Олег Кензов і Оля Цибульська. А вже 1 березня естафету візьмуть: AVIATOR, Гайтана, Павло Зібров та "ТІК".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Масляна на ВДНГ

Вся територія буде прикрашена сіном і стрічками, на вході встановлять п'ятиметрове опудало зими, поруч з якими можна сфотографуватися з неймовірними ходулісти. Крім того – облаштують тематичні фотозони і зону українських забав.

Масляна на ВДНГ

Гості гуляння зможуть позмагатися у перетягуванні каната, взяти участь в боях мішками, подолати "льодяний стовп", щоб забрати з собою один із цінних подарунків, які закріплені на верхівці. А, щоб насолодитися святом на повну, потрібно відвідати зону фудкорту або "Баварський двір", де можна вибрати млинці до смаку.

Масляна на ВДНГ

Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1. Вхід вільний.

Нагадаємо, скоро День Святого Валентина 2020: що подарувати коханій жінці на свято

Як повідомляв портал "Знай.uа" , День шлюбу: хто з зіркових пар запланував весілля на 2020 рік

Також "Знай.uа" писав, 7 щасливих снів: якщо побачите вночі, сміливо загадувати бажання