У Києві та Київській області збираються розпродати 24 автовокзали за мізерну суму.

Фонд держмайна продасть акції АТ "Київпассервіс", яке має 24 автостанції в Києві та Київській області. Фонд виставив на продаж державний пакет акцій "Київпасссервісу" розміром 99,9906% статутного капіталу. Вартість акцій стартує з ціни 195,94 млн грн. Про це повідомляється на сайті Prozorro.Продажі

"Стартова ціна державного пакету акцій Київпассервісу становить 195,9 млн грн, що відносить цей об'єкт до малої приватизації, але впевнений, що через значний попит його буде продано за ціною, що відповідає великої приватизації. Для цього ми виконали велику роботу, відсканували і виклали у відкритий доступ тисячі сторінок первинних документів, звітності та підготували паспорт кожного об'єкта", - коментує заступник Фонду державного майна України Тарас Єлейко.

Аукціон з продажу державного пакета акцій АТ "Київпассервіс" відбудеться 4 березня 2020 через систему "ProZorro.Продажі".

У власності АТ "Київпассервіс" знаходиться 6 автостанцій у Києві, загальна площа будівель яких становить 6 тис. 252 кв. м. Площа земельних ділянок (в т.ч. асфальтових майданчиків) всіх автостанцій Києва досягає 49 тис. 881 кв. м.

Це автостанції "Автовокзал"Київ" (пр. Науки, 1/2), "Дарниця" пр. Ю. Гагаріна, 1), "Південна"(пр. Академіка Глушкова, 3), "Поділ" (вул. Нижній вал , 15а), "Полісся" (пл. Шевченка, 2), "Дачна" (пр. Перемоги, 142).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також у власності АТ "Київпассервіс" у Київській області знаходиться 18 автостанцій. Загальна площа будівель і павільйонів становить 8 тис. 735 кв. м. Площа земельних ділянок - 65 тис. 393 кв. м.

Це автостанції в наступних населених пунктах: Бориспіль, Яготин, Українка, Обухів, Кагарлик, Миронівка, Богуслав, Тараща, Тетерів, Рокитне, Ставище, Тетіїв, Біла Церква, Сквира, Макаров, Пісківка, Іванків, Димер.

Разом на продаж виставлять 130 261 кв. м. площ. Тобто близько 1500 грн за кв. м.

Серед умов продажу головним є збереження основних видів діяльності - допоміжне обслуговування наземного транспорту та діяльності автостанцій в місті Києві протягом 5 років і протягом 15 років - в Київській області.

Нагадаємо, реконструкція київського парку в урочищі "Наталка" ризикує обійтися столичному бюджету у захмарну суму

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві з 1 квітня зміняться ціни на проїзд у транспорті

Також Знай.ua писав, біля Маріїнського парку тротуар пішов під землю