Скандально відому колишню очільницю Слов'янська помітили в одному із супермаркетів Києва. Свідком «променаду» Нелі Штепи стали небайдужі громадяни, які не полінувалися поцікавитися у прибічниці сепаратистів, чому вона перебуває в столиці України. Відповідне відео опублікували у соцмережі Twitter.

Зустріти Штепу авторці відео «пощастило» у столичному супермаркеті "Орнамент". Жінка не розгубилася і вирішила запитати у любительки «русского мира», чому вона не в омріяному Донецьку.

За словами жінки, Штепа на питання відповідала нерозбірливо, виглядала дуже переляканою і не знала, куди ховати очі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Штепа в жаху се*алась від простих питань, кинувши візок з продуктами. Кого це мені нагадує?" – підписала відео свідок прогулянки екс-мера Слов’янська. Вона додала, що Штепа кинулася тікати від надто допитливих громадян, покинувши візок із продуктами.

У коментарях до відео користувачі потішилися, що жінка зуміла налякати відому сепаратистку та не розгубилася, побачивши її у магазині.

«Шмурдяка не дісталось-таки», «Облийте її зеленкою!!!», «Агенти ФСБ гуляють по Україні, як у себе вдома», - обурюються українці.

«Респект цій жіночці! І слова потрібні знайшла. Якщо б цю Штепу на кожному кроці так плекали, може щось і змінилося б на краще», - впевнені коментатори.

Нагадаємо, раніше колишня міська голова Слов’янська Неля Штепа, яка є прихильницею «Сім'ї» Януковича, і відома своїми антисуспільними і скандальними вчинками та висловленнями планує балотуватися на цю посаду знову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Неля Штепа виграла справу в Європейському суді з прав людини та отримала 3600 євро компенсації за порушення права на свободу.

Також "Знай.ua" писав, що Штепа отримає 3600 євро відповідно до рішення ЄСПЛ: 2600 - як компенсацію за порушене право і 1000 євро на правову допомогу.