Впродовж доби 29 січня погода у Києві відчутно погіршиться. Про це попередили в «Укргідрометцентрі».

Як повідомляється, сьогодні і в четвер, 30 січня, в столиці буде йти мокрий сніг, який буде супроводжуватися сильними поривами вітру. Швидкість поривів досягне 15-24 метрів в секунду, що відповідає «жовтому» рівню метеорологічної небезпеки.

Синоптики повідомили, що до Києва наближається сильний шторм. В таку погоду не варто прогулюватися під деревами і балконами, а також незайвим буде щільно закрити всі вікна і лоджії. При цьому в середу сніг буде чергуватися з дощем, а в четвер – піде тільки мокрий сніг, без дощу. Крім того, очікується невеликий морозець – до одного градуса морозу. Такі умови сприятливі для утворення крижаної кірки на дорогах столиці.

Скрін: Укргідрометцентр

У «Київавтодорі» повідомили, що до розчищення доріг готові понад чотири сотні одиниць снігоприбиральної спецтехніки. Більше того, вони вже приступили до обробки тротуарів сумішами, щоб захистити їх від ожеледиці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа відомий астролог Павло Глоба ошелешив своїм прогнозом на весну. Можна буде почати з чистого аркуша, та й взагалі життя сильно зміниться. Однак так пощастить не всім.

Також Знай.uа писав, що пенсіонерам пообіцяли дати надбавку в цьому році, але є кілька нюансів, пов'язаних із зростанням середньої зарплати і зростанням пенсій. Не думайте, що жити стане легше.

Ще Знай.uа писав, що з'явилися новини про те, що Укрпошта збирається спалювати посилки з Китаю через коронавіруса.